Lånekalkulator

Lånekalkulator 2017-02-03T23:28:10+00:00

LånekalkulatorFyll ut feltene, og se umiddelbart hvilket lån du kan søke!

Start med å fylle ut feltene nedenfor så presist som mulig og klikk på knappen ”KLIKK HER FOR Å SE HVILKE LÅN DU KAN SØKE PÅ”.

Du vil nå få vist en liste med alle de lånene du kan søke på, utifra den opplyste informasjonen nedenfor. I denne listen får du også et raskt overblikk og kan enkelt sammenligne de lån som oppfyller dine kriterier.

Såfremt det ikke finnes noen lån, kan du gå tilbake og endre på nedenstående kriterier.

Skriv inn navnet ditt
Skriv inn din e-post
Velg din alder
Har du betalingsanmerkninger?
Har du norsk bopel og fødselsnummer?

Bruk vår lånekalkulator hvis du er i tvil om hvilke lån du kan søke om via laanpengeronline.com. Denne lånekalkulatoren er laget så du raskt og enkelt får oversikt over hvilke lån som er tilgjengelige for nettopp deg, du kan sammenligne forskjellige lånetilbud og velge det riktige lånet for deg.

Det eneste du trenger å gjøre, er ganske enkelt å fylle ut feltene nedenfor for å se hvilke lån du kan søke på nå.

Lånekalkulator informasjon

Hensikten med denne lånekalkulatoren er å gi brukerne her på laanpengeronline.com, en oversikt over en rekke lånegivere. Det kan virke uhåndterlig å skaffe seg oversikt over all låneinformasjon, lånekrav og sist men ikke minst hvilket lån som er mest attraktivt for deg. Vi gjør oppmerksom på at vi ikke har mulighet til å vise alle norske lånetilbud, men vi har valgt ut en lang rekke nettbaserte kredittselskaper. Når du får vist lån gjennom lånekalkulatoren har du også mulighet til å se hvordan andre brukere vurderer de enkelte lånegiverne.

Merk, at vi på laanpengeronline.com ikke låner ut penger eller yter finansiell rådgivning. Laanpengeronline.com er en opplysningsportal og kan på ingen måte stilles til ansvar for bruken av lånekalkulatoren, det er til enhver tid brukerens eget ansvar å gjennomgå låneinformasjonen før avtale inngås.

[Totalt:1    Gjennomsnitt:5/5]