Lån med BankID

Lån med BankID

Lån med BankID

Den norske lånemarkedet har på den ene siden aldri vært enklere å gå til enn det er i øyeblikket. Internett har medført et hav av nye låntyper og betalingsmåter, f.eks. lån med BankID. På den annen side har mengden av ulike lånetilbud kanskje betydd at låntakere har mistet oversikt og forståelse for å låne penger. Ofte er folk ikke i stand til å forstå og se forskjellen på de ulike lånene. Folk kan ikke finne ut hvilket lån som er det billigste lånet. Mange ganger har folk følt seg lurt, og mange følte at deres lån ble mye dyrere enn forventet.

Når du søker etter lån i dag på det norske lånemarkedet finner de fleste lånesøknader sted online. Mange sier at de ikke har henvende seg til banken. Man kan lure litt på over at folk stadig velger fra bankene. Er det på grunn av komforten eller er det fordi man ikke gidder å stille opp over en bankrådgiver, eller er det bare fordi det er det raskeste tilbudet. Selvfølgelig er det forskjellige låntyper som best egner seg til et personlig møte med din bankrådgiver. Når du skal kjøpe et hus eller skal ha et lån til et selskap anbefales det generelt ikke at du tar alt hjemmefra på sofaen.

Långivere som tilbyder lån med BankID

Lån med BankID – Penge på kontoen din i dag

Lån med BankID

Lån med BankID for rask utbetaling

Det er mange långivere og de er i hard konkurranse om kundene. Derfor prøver man hele tiden å forbedre servicen til kundene. Det handle i hovedsak om åpningstider. Så når man som kunde kan komme i kontakt med långivere og få et lån med BankID. Det handler også om hastighet. Hvor raskt kan kunden motta pengene. Derfor er mange innførte lån med BankID. Lån med BankID er den raskeste måten å få tak i alle slags låntyper. Enten det er smålån eller et tradisjonelt forbrukslån blir hele låneprosessen mye enklere og raskere hvis du kommer bevæpnet med dit BankID.

Når du bruker BankID på en lånesøknad blir hele prosessen sikkerhetsmessig mye bedre, men også hele forløpet kan gå utrolig raskt i forhold til den tidligere låneprosessen. Det skall ikke sendes frem og tilbake papirer. Det skal ikke skannes lånedokumenter som skal sendes. Nå kan det gjøres enkelt og raskt ved at du signerer med den digitale signaturen. Pengene kan du ofte disponere over løpet av noen få minutter. 2009 var det året da BankID så dagens lys. Det ble lansert som en foresatt identifikasjonsløsning og har etter kurert en rekke barnesykdommer og startfeil.

Vi bruker den digitale signaturen hver eneste dag og det har gjort kommunikasjonen mellom borgere og det offentlige mye mere overskuelig. BankID er en meget smart løsning da BankID både bliver brukt som din digitale signatur og som innlogging ved anvendelse av nettbank samt ved henvendelse til offentlige myndigheter. Det betyder også at de aller fleste långivere ikke krever nogen form for sikkerhet eller dokumentasjon. Dit BankID er derfor den hurtigste veien til et online lån.

Hva gjør jeg? Hvis du har besluttet deg for at opptage et lån bør du gjøre følgende: Du innhenter minst tre lånetilbud fra ulike långivere. Det koster ikke noe å innhente lånetilbud, men det kan kanskje hjelpe deg til at få det billigste lån. Først når du har dit lånetilbud kan du se hvilken rente långiveren tilbyder deg lånet til. Det kan finnes penge at spare, så det er dumt at springe den handling over. Når du har valgt det lånetilbud som passer deg aksepterer du tilbudet med din digitale signatur.

Se Norges nye Fokuslån hvor du også kan låne med BankID.

Lån penge uten BankID

Det er naturligvis også muligt å få lån uten BankID men det er dog lidt sværere da ikke alle långivere tilbyder deg å låne penge uten BankID lengere. Vi har derfor lavet en oversikt med de långivere som stadig tilbyder lån uten BankID.

Se långivere som tilbyder lån uten BankID >>

[Totalt:1    Gjennomsnitt:5/5]