Hjem » Lån uten kredittsjekk

Lån uten kredittsjekk

NO - Klikklån

10000 - 40000 nok

Lån mellom

12 - 72 mnd.

Løpetid

20 år

Min. alder

★★★

Vurdering
Lav minimumsrenteLån fra en solid aktørGjennomsnittlig rente og gebyrer
 

eks: 65.000 o/5 år - eff. rente 16,00% - etabl.gebyr 695 - total 28 667

NO - THORN

10000 - 100000 nok

Lån mellom

12 - 60 mnd.

Løpetid

20 år

Min. alder

★★★★

Vurdering
God brukeropplevelseGunstige rentevilkårLån fra en ny solid aktør
 

eks: 65.000 o/5 år - eff. rente 12,74% - etabl.gebyr 1 820 - total 86 856

NO - Nordiclån

10000 - 50000 nok

Lån mellom

12 - 80 mnd.

Løpetid

20 år

Min. alder

★★★★

Vurdering
God Brukeropplevelse100% online søkeprosessUten Sikkerhed
 

eks: 25000 o/5 år - eff. rente 25,88% - etabl.gebyr - total 41.595

NO - Modus Finans

10000 - 50000 nok

Lån mellom

12 - 78 mnd.

Løpetid

20 år

Min. alder

★★★★★

Vurdering
En solid utfordrer i testenFleksibel tilbakebetalingLån fra en ny solid aktør
 

eks: 23.000 o/5 år - eff. rente 26,24% - etabl.gebyr - total 42.716

NO - Ferratum

1000 - 30000 nok

Lån mellom

1 - 138 dager

Løpetid

20 år

Min. alder

★★★★

Vurdering
Ingen Dokumentopplasting100% online søkeprosessingen Skjulte Gebyrer
 

eks: Eff. rente 269.46%, kr 15 000 o/12 mnd. Totalt kr 15 000

Hva er lån uten kredittsjekk?

Lån uten kredittsjekkHvis du er på utkikk etter et billig og godt lån på nettet, kan du ha møtt begrepet. Som navnet antyder, er dette et lån som stiller langt færre krav til deg som låntager. Her kan du gjøre ikke eier noe av verdi som kan settes i boliglån – dette betyr i praksis at hvis du eier en bil eller et hus du ikke trenger å sette dem i bonde – posten, for eksempel en vanlig banklån,

Det er helt normalt at de krever at du legger litt verdi på boliglånet. Dette betyr at banken har rett til å samle inn eiendommen dersom du ikke overholder avtalen. Vanligvis bare store eiendeler som hus eller biler som kan settes i boliglån, og derfor kan det være vanskelig for noen mennesker å ta opp et lån, fordi de rett og slett ikke eier noe av verdi at banken vil godta.

Deretter ta et lån uten sikkerhet slippe dere alle til å bekymre deg for dette – du vil aldri miste ting hvis en dag du vil bli hardt presset til å overholde betalingsavtale. Imidlertid kan det være litt vanskeligere å lån penger uten kredittsjekk.

Som de fleste andre typer online lån er søknadsprosessen rask og enkel. Når du har bestemt deg for å låne penger uten sikkerhet, handler det egentlig om å finne den beste långiver. Markedet i dag har vært enorm, så det er nok av tilbydere å velge mellom, og det beste av alt er at når pengene har gått inn på kontoen din, har du full tilgjengelighet av lånebeløpet. Når du har penger til kontoen din, kan du bruke dem på det du vil – som kan sies å være en stor frihet.

En bank lån er ganske reell nok billigere, men her må du være oppmerksom på at søknaden kan godt bli avvist basert på hva du vil bruke lånet – og du ikke har mulighet til å stille sikkerhet for lånet, kan det være svært vanskelig å få det gitt til banken. Et raskt, sikkert online lån er derfor ideelt hvis du trenger å bruke pengene nå og her, og ikke å tommel med banken.

Er det noen krav til meg for lån uten kredittsjekk?

Når du ønsker å låne penger, stilles visse krav til deg som låner. Det er selvsagt til långiver kan sikre at det er gode forutsetninger for å betale tilbake lånet – og i tide. Det gir deg også en form for sikkerhet, da du ikke får lån som du ikke kan betale.

Kravene til deg som låner, avhenger av långiveren og hvor mye beløp du vil låne. Det står selvsagt at det blir flere krav til deg om du vil låne 500 000 kr enn hvis du bare trenger å låne 5000 kr. Du bør imidlertid være oppmerksom på at søknaden om lån 5000 uten kredittsjekk kan enkelt avvises. av en leverandør, men godkjent av en annen – ikke la dette skremme deg hvis dette skulle skje.

Uansett hvor mye et lån du ønsker å heve, er det noen få vanlige krav du må overholde. Først av alt må du være minst 18 år og ha fast bosted i Norge. Det er også viktig at du har en vanlig og fornuftig økonomi, og at du ikke har registrerte betalingsanmerkninger – dette er å beskytte långiver, men også deg selv, fordi ved å ta opp flere lån når du allerede har registrerte betalingsanmerkninger.

For lån uten kredittsjekk, trenger du ikke å sette eiendommen i pant, men noen lånleverandører kan fortsatt kreve at du har en viss årlig inntekt – spesielt hvis du vil låne et større beløp. Vær oppmerksom på at du oppfyller alle kravene før du sender inn søknaden din – slik at du kan spare tid også.

 

Hvordan blir jeg godkjent for et lån?

Vi har samlet de beste og mest anerkjente låneleverandørene. Vi vil gi deg gode råd som du kan bruke i forbindelse med dine applikasjoner.

  • Bruk alltid flere låneleverandører. Du kan fritt søke flere leverandører samtidig, og velg deretter stedet der du finner den beste avtalen.
  • Du må ha fast bosted i Norge for å søke om lån. Du trenger ikke å ha en jobb å søke på.
  • Du må være minst 18 år for å søke om lån.

Når vil lånet mitt bli betalt?

Basert på hvert lån nevnt ovenfor er det enkelt og raskt å finne ut når et lån er betalt. Langt de fleste utlånsleverandører betaler lån på samme dag som kunden er godkjent for lånet. Hvis et lån ikke er betalt på dagen du er godkjent, vil det bli betalt neste dag.

De store private lånene tar lengre tid å bli betalt, fordi lånebeløpet er mye større enn de mindre forbrukslånene. Store lån betales vanligvis 1-3 dager etter at du er godkjent. I de fleste tilfeller mottar kunden lånet dagen etter.

 

Er det trygt å låne penger på nettet?

Vi har samlet en oversikt over pålitelige låneleverandører som tilbyr lån uten kredittsjekk og sikkerhet over nettet. Dette betyr at hvis du velger en lånleverandør fra listen ovenfor, ikke bekymre deg for noe. Alle lån vil bli betalt direkte til kontoen din. Dine penger blir derfor betalt mye raskere når du søker lån med BankID.