Smålån

Smålån 2017-07-02T16:30:29+00:00

Her kan du enkelt sammenligne de beste smålån i Norge. Du kan se hva din kostnad på et smålån uten sikkerhet og søke smålån på dagen døgnet rundt.

Når du søker smålån er det en god idè og søke flere lånegivere og deretter velge det billigste godkjente lånet! Det er 100 % uforpliktende å søke om smålån.

Klikk på den grønne knappen “SØK NÅ” og fullføre en lånesøknad online, du får beskjed av lånet ditt kort tid etter.

Som utgangspunkt kan alle søke smålån!

Hvor mye vil du låne?
Skriv inn navnet ditt
Skriv inn din e-post
Velg din alderTrenger du mer penger enn ovenfor? Da bør du søke om et forbrukslån.

Svar på ofte stillte spørsmål
Er det mulig å få smålån på tross av betalingsanmerkning?
Finnes det smålån til arbeidsledige?
Må jeg ha bopel i Norge for å søke smålån?

Hva er et smålån?

Kvik SMS lånSmålån er enkelt å få så lenge du har en registrert bankkonto og fast inntekt. Smålån går under mange ulike navn, for eksempel kontantlån og forbrukslån.

Det er mange forskjellige typer av smålån på markedet i dag, men med en fallende økonomi blir det vanskeligere og vanskeligere og få lån gjennom bank og andre selskaper.

Selv om smålån er enkelt og få innvilget har det naturligvis sin pris. De har ofte en høy rente. Hver lånegiver har satt sine egne priser så pass på å sjekke de ulike lånegiverenes renter og gebyrer. Noen ganger kan renten være meget høy. Hvis du vil låne penger vil vi anbefale deg at du undersøker de ulike lånene vi tilbyr her på denne siden.

Søk smålån

Når du søker om et smålån skal du være sikker på at du kan betale avdragene som er lånebeløp pluss renter. Summèr dine inntekter og trekk deretter i fra alle dine utgifter. På den måten finner du din månedlige disponible inntekt. Når du vet din månedlige disponible inntekt vet du også hvor stort avdrag du kan betale på et lån per måned.

Ofte er det folk men lav kredittverdighet eller av andre årsaker som benytter seg av små lån. Det fordi det ofte kan våre vanskelig å få lån i bank. Dette er derfor en god mulighet for å ta opp mindre lån med et minimum av spørsmål. Ønsker du et smålån er det en god ide å søke flere lånegivere samtidig og deretter velge det billigste godkjente lånet. Det er 100 % uforpliktende å søke om smålån.

For å sammenligne smålån med andre tilbud, kan du gå til lån oversikten med lån i Norge. Du kan lett sammenligne forbrukslån på parametre som renter, vilkår, beløp og løpetid. Det gjør det også lett for deg å finne det lånet som best dekker dine behov.

Hvilken smålån skal jeg velge?

åopDet er viktig å se etter låne eksempler når du søker smålån. Disse faktorene kan variere enormt fra ett lån leverandør til en annen. Dine økonomiske forhold kan også påvirke dette, på bakgrunn av din søknad foretas en kredittvurdering hvor renten din fastsettes.

Når du søker om smålån på timen så må man velge en lånegivere som har automatisk svar på lånesøknader. De aller fleste som driver med smålån har dette, og det sparer deg for veldig mye tid.

Til tross for at du kan gjennomføre lånesøknaden på få minutter er det ikke mulig å ha pengene klare på konto med det samme. I Norge tar det litt tid å overføre penger, og i beste fall må du regne med at pengene ikke er fremme på konto før tidlig neste dag.

Søk smålån på dagen nå

Hvis betalingsfristen overskrides på smålån!

Når du tar opp et lån, er det meget viktig at du overholder de avtalte betalingsfristene. Skulle du komme i en situasjon hvor du ikke har overholdt avtalen, eller du er ute av stand til å betale som avtalt, så er det viktig at du straks kontakter lånegiveren og får tingene brakt i orden.

Misligholdelse av låneavtalen kan i verste fall ende med at du registreres som dårlig betaler (Experian). Dette vil gjøre det vanskelig for deg å inngå fremtidige økonomiske avtaler.

Husk: Aldri lån penger som du ikke kan betale tilbake…

[Totalt:1    Gjennomsnitt:5/5]