Hjem » Lånetype » Låne penger på minuttet

Låne penger på minuttet

Søk om et av disse lånene nå og få pengene raskt utbetalt. Du kan enkelt sammenligne dem nedenfor og velge den beste for deg. Det er lett at låne penger på minuttet nå. Se dine mange alternativer her.

NO - Klikklån
★★★
Lån mellom 10.000 - 90.000 nok
Løpetid 12 - 60 mnd.
Min. alder 25 år
Effektiv rente 9,48 - 21,6 %
 • Rente fra 9,48%

 • Valgfri nedbetaling på 12 - 60 mnd

 • Du kan bruke pengene som du vil

SØK NÅ

Annonselenke

NO - DigiFinans.no
★★★★
Lån mellom 25000 - 500000 nok
Løpetid 12 - 180 mnd.
Min. alder 20 år
Effektiv rente 7,49 - 24,9 %
 • Lånet kan ofte overføres på dagen

 • Trygg og sikker service

 • Én eneste søknad – flere lånegivere

SØK NÅ

Annonselenke

NO - Defero - Kredittsjekk
★★★★★
Lån mellom 100 - 500.000 nok
Løpetid 1 - 180 mnd.
Min. alder 18 år
 • Kredittsjekk deg selv gratis

 • Få kontroll på gjelden din

 • Se ditt privatbudsjett

SØK NÅ

Annonselenke

NO - Sambla
★★★★
Lån mellom 5000 - 500000 nok
Løpetid - mnd.
Min. alder 18 år
Effektiv rente 7,50 - 23,02 %
 • Fleksibel kredittramme

 • Refinansiere lån og spar penger

 • Sambla sammenligner over 20 långivere

SØK NÅ

Annonselenke

NO - Ferratum
★★★★
Lån mellom 1000 - 30000 nok
Løpetid 1 - 12 mnd.
Min. alder 20 år
Effektiv rente 103,4 %
 • Ingen Dokumentopplasting

 • 100% online søkeprosess

 • Ingen skjulte gebyrer

 • Få svar direkte på skjermen

SØK NÅ

Annonselenke

NO - PayMark Finans
★★★★★
Lån mellom 10.000 - 90.000 nok
Løpetid 12 - 60 mnd.
Min. alder 25 år
Effektiv rente 6,96 - 21,60 %
 • Fast rente fra 6,93%

 • Signer din avtale med BankID

 • Søknaden er uforpliktende

SØK NÅ

Annonselenke

NO - Uno Finans
★★★★★
Lån mellom 10000 - 500000 nok
Løpetid 12 - 180 mnd.
Min. alder 25 år
Effektiv rente 6,39 - 21,95 %
 • Refinansiering av gjeld og kreditter

 • Lån uten fast jobb

 • Vi finner det billigste lånet

SØK NÅ

Annonselenke

NO - Axo.no
★★★★
Lån mellom 10 000 - 600 000 nok
Løpetid 12 - 180 mnd.
Min. alder 25 år
Effektiv rente 6,39 - 21,95 %
 • Søk lån blant 22 banker

 • Fleksibel kredittramme

 • Signer med BankID

 • Du får svar innen kort tid

SØK NÅ

Annonselenke

NO - Arcadia Finans
★★★★
Lån mellom 5000 - 500000 nok
Løpetid 12 - 180 mnd.
Min. alder 18 år
Effektiv rente 4,9 - 50 %
 • Fast lav rente

 • Ingen skjulte gebyrer

 • Uforpliktende søknader

SØK NÅ

Annonselenke

Les mer om å låne penger på minuttet

låne pengerLåne penger på minuttet her. Ekstra penger er noe vi alle mangler fra tid til annen. Det er ikke alltid like lett å få tak i. Det er mange forskjellige grunner til at du noen ganger mangler penger. Det kan være at det har dukket opp en uforutsett strømregning eller tannregning.

Kanskje mangler der bare litt ekstra penger til ferien du skal på. Det kan også være noe helt tredje, du mangler penger til, som ikke har noe å gjøre med regninger eller høytider, men i stedet noe som er nødvendig for å gjøre hverdagen sammenhengende.

En av måtene du raskt kan få litt ekstra penger er ved å ta et lån. Det er mange forskjellige lån som tilbyr at du kan få pengene på relativt kort tid etter at du har søkt om selve lånet. Les mer på denne siden hvis du vil vite mer om å låne penger på minuttet og hvordan du kan få tak i det på kort tid.

Riktig lån for deg

Det er utrolig mange forskjellige lån du kan velge mellom når du mangler penger. Derfor kan det også virke overveldende når du trenger å finne den lånetypen som passer best for deg, dine nåværende og fremtidige behov. Heldigvis finnes det tips til dette som kan hjelpe deg med å finne den rette.

Noen av lånene du kan velge mellom er for eksempel smslån, smålån, mikrolån til forbrukslån og lignende. Flere av disse långivere er i utgangspunktet de samme, men har flere navn. Det kan imidlertid være en stor forskjell. Derfor er det viktig at du gjør deg kjent med dette lånet grundig før du søker. Mer eller mindre vanlig for alle de nevnte lånene er at de gir deg muligheten til å få utbetalt pengene relativt raskt etter at du har søkt om lånet og deretter fikk det godkjent. Imidlertid er utbetalingen varig, men du kan lese mer om dette nedenfor.

Måten å finne det beste lånet for deg er ved å sammenligne de forskjellige typer lån. Finne ut hvilke av disse lånene du synes ser best ut for deg og dine behov. Under hver av de forskjellige lånetypene er det et stort utvalg av lånegivere, som hver enkelt lar deg låne et beløp. I tillegg til å sammenligne de forskjellige lånene, bør du også sammenligne lånetilbyderne. Dette vil bli forklart nærmere i artikkelen om hvordan du sammenligner lån.

Hvor mye penger kan du låne?

Det er veldig forskjellig hvor mye penger du kan låne, avhengig av hvilken type lån du velger å ta. SMS lån og lignende lån gir vanligvis muligheten til å låne et litt mindre beløp. Det er for eksempel opp til 30 000 kr. Hvis dette beløpet ikke er høyt nok for deg, er det også lån som gir deg muligheten til å låne større beløp. Som regel er det et forbrukslån som du trenger å ta opp hvis du vil ha de store summene. Noen av disse forbrukslånene gir deg muligheten til å låne opp til mer enn 400 000 kr. Imidlertid er mer penger ikke alltid bedre. Kanskjekan de små lån være minst like gode som de store forbrukslånene. Det avhenger mye av hva du trenger bruke penger på.

Det kan være fristende å velge det høyeste beløpet som lånegiveren tilbyr deg, men hvis du velger dette beløpet, vil du til slutt måtte betale tilbake mer også. Ikke glem at pengene du låner kun er på lån, og at alt må tilbakebetales – selv med renter. Derfor er det viktig at du bare låner så mye penger som mulig for deg å betale tilbake uten å komme i økonomiske vanskeligheter senere. Det handler om å finne en balanse. Bare søke de pengene den faktisk trenger for deg å låne og ikke mye mer enn det.

Hvor lang løpetid er best for meg?

Når du har bestemt deg for hvor mye penger du vil låne, velger du hvor lang sikt du vil betale tilbake over. Det er veldig individuelt hvor lang tid de forskjellige lånegiverne tilbyr. Noen tilbyr en periode på 12 måneder, andre tilbyr mer enn fem år, mens en tredje gruppe ikke lar deg ha mer enn 30 dager til å betale tilbake beløpet på nytt. Noen tilbydere bestemmer løpetid for deg, men de fleste steder er det mulig for deg å bestemme hvilket løpetid du vil ha.

Det er flere ting du må tenke på når det gjelder løpetid. Når du låner, kan de virke fristende å velge den lengste sikt som er. Dette betyr at du må betale en lav månedlig beløp og at du ikke trenger å stresse med å betale tilbake. Det betyr imidlertid også at det totale tilbakebetalingsbeløpet vil være høyt.

Hvis du velger en kortere periode, vil beløpet som skal betales som en månedlig ytelse være betydelig høyere enn på lang sikt. Fordelen med kort sikt er imidlertid at det totale tilbakebetalingsbeløpet er relativt lavt. Derfor kan det være en stor fordel å velge den korte tiden i stedet for den lange hvis du ikke vil betale tilbake mer penger enn nødvendig.

Når det er sagt, er det ekstremt viktig at du bare velger kortsiktig hvis du har en økonomi som kan opprettholde den. I en slik situasjon vil det derfor være for deg den mest optimale løsningen på lang sikt. Hvis du velger en periode som er for lang i forhold til økonomien din, risikerer du å være i en situasjon der du ikke kan betale tilbake beløpet. Tenk derfor på og velg løpetid som passer deg.

Hvem kan låne penger privat?

låne penger privatMer eller mindre alle lånegiverer har noen rammer for hvem som kan låne fra dem og hvem som ikke kan. Noen har mange krav til lån på dagen, mens det er andre som nesten ikke stiller krav til sine lånetakere. Noen av kravene går igjen, uavhengig av hvilken låneleverandør det er. Et krav er at du ikke har noen betalingsanmerkninger.

En annen ting som går igjen er et alderskrav. Alle lånegiverer har en minstealder som de tillater å låne ut. Oftest er denne aldersgrensen 18 år, men det er også en rekke tilbydere som krever at du er eldre i form av 20 eller 25 år.

En tredje ting som går igjen er at de vil at du skal være registrert som norsk borger. Årsaken til dette er at det reduserer risikoen for at utenlandske borgere som ikke er bosatt i Norge, låner penger og deretter aldri betaler tilbake igjen fordi de har flyktet fra landet eller ikke er registrert noe sted. Långivere forhindrer derfor ganske enkelt tyveri ved å sette opp dette kravet.

Dette er bare noen av de få kravene som leverandører kan stille til deg som vil låne penger på minuttet. Hvis du vil vite mer om de spesifikke kravene, kan du undersøke det aktuelle lånet du vurderer.

Lån med betalingsanmerkninger

Mange låneleverandører krever at du ikke har betalingsanmerkninger for å låne fra dem. Betalingsanmerkninger betyr at du ikke har betalt tidligere kreditter som avtalt. Du har med andre ord ikke klart å betale tilbake i tid og i samsvar med avtalene som er inngått med lånetilbyderen. Forsikre deg derfor om at du ikke er registrert med betalingsanmerkninger.

Den beste måten du kan kvitte seg med betalingsanmerkninger er ved å sørge for å betale tilbake lånet innen avtalt tid. Så lenge du sørger for å gjøre dette, er det ingen grunn til å bekymre deg for betalingsanmerkninger. Skulle du ende med en betalingsanmerkning, frykt deg imidlertid ikke. Du har muligheten til å komme deg ut av det igjen. Alt du trenger å gjøre er å betale tilbake pengene du skylder. Etter dette vil det igjen være mulig for deg å låne penger på dagen uten kredittsjekk.

Årsaken til at veldig få låneleverandører lar deg låne hvis du har betalingsanmerkninger, er at du blir ansett som upålitelig når det gjelder tilbakebetaling. Det er en større risiko for at lånetilbyderen taper penger hvis de velger å gi et lån til noen som allerede er dårlige til å betale, i stedet for noen som aldri har blitt registrert som en dårlig betaler. Det er for lånetilbyderens egen sikkerhet at de velger å frafalle søkeren som har betalingsanmerkninger.

Når blir pengene utbetalt?

Et spørsmål du sannsynligvis vil ha svar på er når pengene fra lånet ditt blir utbetalt til deg. Med sms lån, forbrukslån, mikrolån og andre lignende lån, kan du være sikker på at pengene blir synlige på kontoen din på kort tid. Hos mange av leverandørene av denne typen lån er du garantert å ha pengene i løpet av maksimalt to dager. Så lenge søknaden er gjort på en ukedag. Mange gir deg selv muligheten til å få utbetalt pengene samme dag som du godtar låneavtalen.

Det er mange fordeler med å få utbetalt pengene så raskt som de gjør. Blant annet gir det deg muligheten til å dekke plutselige og uforutsette utgifter. Det gir deg også muligheten til å være spontan eller realisere etterlengtede drømmer. Du kan enkelt betale regningen som nettopp har kommet inn døra Kanskje kjøpe terrengsykkel eller renovere kjøkkenet, som du har snakket om i flere år.

Når du tar et raskt lån, trenger du ikke å stresse med at du mangler penger eller at du må vente lenge på at de kommer inn på kontoen. Nesten samme tid som det tok for deg å fullføre lånesøknaden, tar det også for pengene å bli tilgjengelige på kontoen din.

Låne penger på dagen

Det er utrolig mange fordeler med å velge et lån på nettet fra en vanlig bank. Når du låner i en vanlig bank, vil de vanligvis kreve et bredt spekter av informasjon og papirer fra deg. I tillegg vil du ofte trenge å tilby en form for sikkerhet for lånet ditt, og prosessen er noe tregere enn den er online.

Når du låner på nettet, vil du kunne kvitte deg med alle disse tingene. Du trenger vanligvis bare å gi veldig lite informasjon om deg selv. Viktige papirer om deg og økonomien din innhentes automatisk. Du trenger ikke å stille sikkerhet og prosessen er rask. Det er ofte så raskt at du som tidligere nevnt kan ha pengene på kontoen samme dag. Det skjer ikke hvis du går til en vanlig bank og låner.

Noen mennesker er ikke glade for å måtte takle et lån på nettet. Mange bruker argumentet om at det ikke er trygt nok. Dette er imidlertid helt feil. Måten dine data blir behandlet på når du søker om et lån på nettet, gjøres i full fortrolighet og med største omhu. Lånegiverne er godt klar over at det er mange som sitter med denne usikkerheten. Det ville være en katastrofe hvis dine personlige data skulle havne i hendene på fremmede som ikke har noen gode intensjoner med seg.

Vær fornuftig når du skal låne penger på minuttet

Sist, men ikke minst, er det ekstremt viktig at du tenker og handler fornuftig når du låner. Både for din egen skyld og for lånetilbyderen. Hvis du sørger for å ha hodet med deg, vil du få den beste opplevelsen av å låne.

Ved å være fornuftig menes at du bør avstå fra å låne mer enn du kan betale tilbake. Det vil si at du verken skal låne mer enn du trenger, eller overvurdere deg selv og velge en kortsiktig periode, selv om du ikke kan finansiere det. Sørg også for at du betaler i tide slik at du ikke ender opp med å få betalingsanmerkninger.