Hjem » Lånetype » Forbrukslån på dagen

Forbrukslån på dagen

Mangler du penger? Søk om forbrukslån på dagen og muligheten for et lån på opp til 600.000. Du kan søke på lån døgnet rundt! Klikk på den grønne knappen «SØK NÅ» og fullfør lånesøknaden online. Du får beskjed så snart søknaden blir godkjent.

NO - Klikklån
★★★
Lån mellom 10.000 - 90.000 nok
Løpetid 12 - 60 mnd.
Min. alder 25 år
Effektiv rente 9,48 - 21,6 %
 • Rente fra 9,48%

 • Valgfri nedbetaling på 12 - 60 mnd

 • Du kan bruke pengene som du vil

SØK NÅ

Annonselenke

NO - DigiFinans.no
★★★★
Lån mellom 25000 - 500000 nok
Løpetid 12 - 180 mnd.
Min. alder 20 år
Effektiv rente 7,49 - 24,9 %
 • Lånet kan ofte overføres på dagen

 • Trygg og sikker service

 • Én eneste søknad – flere lånegivere

SØK NÅ

Annonselenke

NO - Defero - Kredittsjekk
★★★★★
Lån mellom 100 - 500.000 nok
Løpetid 1 - 180 mnd.
Min. alder 18 år
 • Kredittsjekk deg selv gratis

 • Få kontroll på gjelden din

 • Se ditt privatbudsjett

SØK NÅ

Annonselenke

NO - Sambla
★★★★
Lån mellom 5000 - 500000 nok
Løpetid - mnd.
Min. alder 18 år
Effektiv rente 7,50 - 23,02 %
 • Fleksibel kredittramme

 • Refinansiere lån og spar penger

 • Sambla sammenligner over 20 långivere

SØK NÅ

Annonselenke

NO - Ferratum
★★★★
Lån mellom 1000 - 30000 nok
Løpetid 1 - 12 mnd.
Min. alder 20 år
Effektiv rente 103,4 %
 • Ingen Dokumentopplasting

 • 100% online søkeprosess

 • Ingen skjulte gebyrer

 • Få svar direkte på skjermen

SØK NÅ

Annonselenke

NO - PayMark Finans
★★★★★
Lån mellom 10.000 - 90.000 nok
Løpetid 12 - 60 mnd.
Min. alder 25 år
Effektiv rente 6,96 - 21,60 %
 • Fast rente fra 6,93%

 • Signer din avtale med BankID

 • Søknaden er uforpliktende

SØK NÅ

Annonselenke

NO - Uno Finans
★★★★★
Lån mellom 10000 - 500000 nok
Løpetid 12 - 180 mnd.
Min. alder 25 år
Effektiv rente 6,39 - 21,95 %
 • Refinansiering av gjeld og kreditter

 • Lån uten fast jobb

 • Vi finner det billigste lånet

SØK NÅ

Annonselenke

NO - Axo.no
★★★★
Lån mellom 10 000 - 600 000 nok
Løpetid 12 - 180 mnd.
Min. alder 25 år
Effektiv rente 6,39 - 21,95 %
 • Søk lån blant 22 banker

 • Fleksibel kredittramme

 • Signer med BankID

 • Du får svar innen kort tid

SØK NÅ

Annonselenke

NO - Arcadia Finans
★★★★
Lån mellom 5000 - 500000 nok
Løpetid 12 - 180 mnd.
Min. alder 18 år
Effektiv rente 4,9 - 50 %
 • Fast lav rente

 • Ingen skjulte gebyrer

 • Uforpliktende søknader

SØK NÅ

Annonselenke

Hva er forbrukslån?

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet opp til 600 000 kroner. Med andre ord garanterer du ikke lånet med dine eiendeler som bil eller hus. Sammenlign lån på listen.

Et forbrukslån er en enkel form for lån der alle papirene kan gjøres online og pengene ikke er øremerket til et bestemt formål. Du får full disposisjonsrett, men trenger ikke å forklare hva pengene skal brukes på.

Et online lån er mye raskere enn et gammeldags banklån, på grunn av forbrukslån svar umiddelbart. Du unngår den tungvint søknadsprosessen, som kan strekke seg over flere uker og få utbetalt pengene i løpet av noen dager. Derfor er denne låneformen bra for å dekke plutselige utgifter og presserende behov, slik at disse kan repareres før skadene forverres.

Det kan også være at du vil låne penger til et godt tilbud eller en sårt tiltrengt ferietur. Her kan også forbrukslån være en god løsning, ettersom den økonomiske besparelsen kan overstige kostnadene for lånet. I motsetning til et raskt lån tilbakebetales forbrukslånet over en lengre periode, noe som kan gjøre det mulig å betale ned små beløp over en lengre periode. Dette betyr at økonomien i hverdagen ikke nødvendigvis påvirkes av forbrukslånet ditt.

Hvordan få forbrukslån?

Det er noen krav som må oppfylles når du vil ta et forbrukslån, se dem alle her. Du må være 18 år for å ta et nettlån. Du må også ha en BankID og dermed også en norsk bankkonto. Du må heller ikke ha betalingsanmerkninger hvis du vil ta et forbrukslån.

Hvor mye kan jeg låne?

Det er forskjellige parametere som påvirker hvor mye du kan låne. Oftest kan du låne opptil 600 000 kr. – du kan se alle forbrukslånene våre på listen over.

Hvor er det lettest å få lån?

For å gjøre det enkelt for deg å velge forbrukslån, har vi samlet en oversikt over de beste lånene. Vi har gjort dette for å gi deg som forbruker den beste muligheten til å sammenligne de beste og billigste nettlånene i Norge.

Forbrukslån eller mikrolån

Det kommer an på hvor mye du trenger å låne og hvor raskt du kan betale tilbake. Du kan ta et forbrukslån hvis du trenger å låne et større beløp og bruke mer tid på å tilbakebetale det. Hvis du trenger å låne et lite beløp og kan betale tilbake raskt, kan du velge et mikrolån, så kan du få lån utbetalt på dagen.

forbrukslånDen største forskjellen mellom forbrukslån og andre typer lån, er at du som låner vanligvis ikke trenger å stille med sikkerhet i bolig og eiendom. Så lenge du ikke sitter i dyp gjeld fra før og er myndig, kan du altså raskt få penger uten å sette huset ditt i pant. Dessuten er det helt opp til deg hvordan du vil bruke pengene. Du står helt fritt til å bruke pengene du låner på hva som helst uten at banken trenger å vite hva – helt nødvendige ting som husholdningsprodukter eller litt velfortjent luksus i hverdagen. Kanskje du trenger å komme forfallet i forkjøpet og pusse opp badet eller kjøkkenet, eller kanskje det er på tide med en ordentlig gutte- eller jentetur til syden? Det er det du som bestemmer.

Det er også mulig og ofte lurt å ta opp et forbrukslån for å rydde opp i økonomien dersom du har flere dyre smålån. Hvis du bruker forbrukslånet til å betale annen gjeld du har, trenger du bare å forholde deg til ett lån, og ofte blir det også mindre renter å betale totalt sett. Da sparer du inn både penger og nattesøvn.

Du kan låne alt fra noen få tusenlapper til flere hundre tusen kroner under de samme betingelsene. Forskjellige tilbydere har forskjellige nedre og øvre grenser, men det er mulig å få forbrukslån så små som 1000 NOK og så store som 600 000 NOK.

Når du tar opp lånet, har du mulighet til å avtale med banken å nedbetale i det tempoet som passer deg – stramt budsjett akkurat nå trenger ikke å legge begrensninger på livet ditt! Samtaler med en kvalifisert bankrådgiver vil i tillegg kunne gi deg innsikt i de forskjellige mulighetene du har til rådighet – det finnes mange modeller for nedbetaling. Avhengig av størrelsen på lånet og dine ønsker, får du som regel velge å betale det ned over alt fra 1-15 år.

Det er ikke så mye som skal til – et forbrukslån trenger ikke å innebære mye papirarbeid og langtekkelige bankbesøk, siden det er fullt mulig å få minst like fordelaktige lånavtaler over nett, slik tabellen vår viser.

Forbrukslån rente

Når du låner penger, må du selvfølgelig betale renter på lånet ditt, som er prisen du betaler tilbake for å låne pengene. Dette gjelder også forbrukslånet ditt, renten blir fastsatt etter innsendt søknad. Et godt lån betyr ofte at rentene er lave. Når vi snakker om forbrukslån, er det et veldig populært lån, som også har bidratt til de relativt lave rentene på denne typen lån.

Nå er det store spørsmålet hvordan man kan låne pengene til den billigste prisen. For det første må det selvfølgelig sies at dette ikke er et spørsmål som har et entydig svar. Det varierer ganske mye fordi renten er individuell og vil bli fastsatt når du er godkjent. Derfor kan du dra nytte av oversikten vår for å sikre at lånet ditt kan følge med i konkurransen. Selvfølgelig kan du finne ut av dette før du tar opp lånet, så du er sikker på at du har tatt det riktige valget.

Santander forbrukslån

Hos santander kan du søke om et lån uten sikkerhet fra 30.000 til 350.000 kroner. For å søke om et forbrukslån Santander, må du oppfylle følgende krav:

 • Du har fylt 23 år
 • Du er bosatt i Norge
 • Du har en fast årsinntekt på 200 000 kr eller mer
 • Du har ingen inkassosaker eller betalingsanmerkninger

På et nytt lån kan du velge nedbetalingstid på 1-5 år, men du kan alltid betale ned lånet på forhånd hvis du ønsker det. Husk at jo kortere løpetid, jo mindre må du betale i renter og gebyrer.

Hvis du velger refinansiering av eksisterende lån, kan du velge en løpetid på opptil 10 år. Hvis du har flere lån, vil refinansiering være en billig måte å bli kvitt små dyre lån. Få et personlig tilbud i listen over.

Hvem henvender forbrukslånet seg til?

forbrukslån på dagenForbrukslån eller privatlån henvender seg til den forbrukeren som skal bruke ekstra penger på forbruk, og som ønsker en lavere rente enn de andre lånene som finnes på laanpengeronline.com.

Å søke om forbrukslån uten sikkerhet er en brukervennlig prosess. Man trenger ikke å gå i banken – du kan gjøre det online og behøver kun å klikke på det lånet du ønsker å søke om.

Prisen på forbrukslån varierer fra tilbyder til tilbyder, da det ofte er renteforskjeller (viser laveste og høyeste mulig rente på lån). Renten som tilbys til forbrukeren avhenger av individuelle kredittvurderinger.

Hvis betalingsfristen overskrides på ett lån!

Når du tar opp et forbrukslån, er det meget viktig at du overholder de avtalte betalingsfristene. Skulle du komme i en situasjon hvor du ikke har overholdt avtalen, eller du er ute av stand til å betale som avtalt, så er det viktig at du straks kontakter lånegiveren og får tingene brakt i orden.

Misligholdelse av låneavtalen kan i verste fall ende med at du registreres som dårlig betaler (Experian). Dette vil gjøre det vanskelig for deg å inngå fremtidige økonomiske avtaler.

Husk nå: Lån ikke mer penger enn du kan tilbakebetale…