Hjem » Lån uten lønnsslipp på dagen

Lån uten lønnsslipp på dagen

Et lån uten lønnsslipp er mulig når jeg ønsker å låne penger på nett. Vil du låne penger uten lønnsslipper og presentasjon av årsoppgaven? Dette er normal standard i banken, men online kan du søke flere steder uten å presentere dokumentasjon.

NO - Klikklån

10000 - 40000 nok

Lån mellom

12 - 72 mnd.

Løpetid

20 år

Min. alder

★★★

Vurdering
Lav minimumsrenteLån fra en solid aktørGjennomsnittlig rente og gebyrer
 

eks: 65.000 o/5 år - eff. rente 16,00% - etabl.gebyr 695 - total 28 667

NO - THORN

10000 - 100000 nok

Lån mellom

12 - 60 mnd.

Løpetid

20 år

Min. alder

★★★★

Vurdering
God brukeropplevelseGunstige rentevilkårLån fra en ny solid aktør
 

eks: 65.000 o/5 år - eff. rente 12,74% - etabl.gebyr 1 820 - total 86 856

NO - Nordiclån

10000 - 50000 nok

Lån mellom

12 - 80 mnd.

Løpetid

20 år

Min. alder

★★★★

Vurdering
God Brukeropplevelse100% online søkeprosessUten Sikkerhed
 

eks: 25000 o/5 år - eff. rente 25,88% - etabl.gebyr - total 41.595

NO - Modus Finans

10000 - 50000 nok

Lån mellom

12 - 78 mnd.

Løpetid

20 år

Min. alder

★★★★★

Vurdering
En solid utfordrer i testenFleksibel tilbakebetalingLån fra en ny solid aktør
 

eks: 23.000 o/5 år - eff. rente 26,24% - etabl.gebyr - total 42.716

NO - Ferratum

1000 - 30000 nok

Lån mellom

1 - 138 dager

Løpetid

20 år

Min. alder

★★★★

Vurdering
Ingen Dokumentopplasting100% online søkeprosessingen Skjulte Gebyrer
 

eks: Eff. rente 269.46%, kr 15 000 o/12 mnd. Totalt kr 15 000

Hjelp, hvor er min lønnsslipp?

Jeg trenger penger idag. Hva gjør jeg? Du kan være trygg; det er mange av långivere på denne siden som tilbyr lån, selv om du ikke har en lønnsslipp. Det eneste kravet er at du har tilgang til BankID.

Nesten kun lån med BankID er mulig når du søker om lån i dag. De slipper å se årsoppgaven og andre irriterende dokumenter når du søker om lån. Du godtar faktisk at långiver kan gjøre en kredittsjekk av deg. De er bare interessert i statusen til deg. Er du registrert som mislighold i Norsk gjeldsregister over betalingsanmerkninger?

Långivere kjøper tilgang til gjeldsregisteret over betalingsanmerkninger og debitor registerdatabaser der de kan se om en potensiell kunde er registrert som en defaulter. BankID fungerer som en digital signatur og derfor er de fleste långiverne ikke interessert i unødvendig papirarbeid.

Derfor kan du i de fleste norske långivere i dag gi lån på opp til 20 000 uten at du måtte vise lønnsslipp. Det er et lån som tilbyr at du kan låne opp til 50.000 på «glatt ansikt» – så lenge du har BankID kan du få et lån uten en lønnsslipp.

Mange nye lån krever ikke dokumentasjon

Tidligere måtte du presentere lønnsslipper i 3 måneder for å kunne ta opp et lite lån, så tidene har endret seg og du kan spesielt se dette i de mange nye tilbudene som har kommet på det norske markedet de siste årene.

Spesielt de siste lånene er ofte preget av at det ikke er noen krav til dokumentasjon av inntekten i det hele tatt. Dette betyr at det eneste du trenger for å kunne søke og få utbetalt de nye lånene uten lønnsslipper er: BankId og en bankkonto.

Da kan du få utbetalt pengene uten dokumentasjon og problemer med papirer som skal sendes eller skannes inn som i gamle dager. Brukervennlighet er det største fokusområdet når selskaper tar nye lån og planlegger hvordan fremtidens finansielle produkter skal se ut.

Tiden da mange sto i kø lenge og måtte trykke og presentere papirer nede i banken er for lengst borte, og nå handler det om å kunne gjøre det med så få klikk som mulig.

Lån uten lønnsslipp og sikkerhet?

Lån uten lønnsslipp
Låne penger er absolutt en mulighet, selv om du ikke har din siste lønnsslipp

Alle våre samarbeidspartnere tilbyr at du kan låne penger uten sikkerhet. Det betyr at du ikke skal garantere lånebeløpet med noen av dine eiendeler. Det skal du ofte garentere for lån, hvis du bruker de mer tradisjonelle kanaler som din bank eller en kredittinstitusjon. Bankene har blitt mye mer forsiktige etter finanskrisen kom og det vil ofte ikke være mulig å få lån uten sikkerhet.

Banken kan ikke kreve en lønnsslipp hvis du ber om å låne penger, men de vil ofte kreve at du kommer til et møte og diskuterer hva de lånte pengene er øremerket til.

Derfor er det mange mennesker som i dag foretrekker å låne penger på nettet i stedet for hos sin egen bank, da det er en mye mer fleksibel og rask prosess enn det er hos banken. Dagene da du bare kunne ringe til «mannen i banken» er over. Låneprosedyren har blitt langt mer automatisert, og bankrådgiveren har ikke lenger de samme mulighetene for å godkjenne lån som de kunne før finanskrisen viste sitt «grusomme ansikt».

Låne penger online

Låne penger online er absolutt en mulighet, selv om du ikke har din siste lønnsslipp. Det finnes i dag långivere som tilbyr deg å låne penger, selv om du ikke har en lønnsslipp. Du må imidlertid være oppmerksom på at det gjelder smålån, der låneavtalen er mye korte.

Denne type av lån kan ikke brukes som en langsiktig økonomisk strategi. Hvis du trenger penger for en periode som er lengre, er det et lån du må få tak i. Da er tilbakebetalingsperioden opp til 10 år.

Dette gjør den månedlige utbetalinger betydeligt mindre, men husk at desto lengre låneperioden, jo mer betaler du i renter. Så lån uten lønnsslipp, renter eller andre utgifter kan gjøres, bare husk å observere vilkårene for lånet – slik at du ikke får en ubehagelig overraskelse.