Lån uten lønnslipp

Lån uten lønnsslipp

Lån uten lønnslipp

Lån uten lønnslipp. Hjelp, hvor er min lønnsslipp? Jeg trenger pengene nå. Hva gjør jeg? Du kan være trygg; det er mange av långivere på denne siden som tilbyr lån, selv om du ikke har en lønnsslipp. Det eneste kravet er at du har tilgang til BankID.

Det er nesten bare lån med BankID som er mulig når du søker lån i dag. Grunnen til at de ikke trenger å se årsoppgaven og andre irriterende dokumenter er at når du søker om lån samtykker du at långiveren kan gjøre en kredittsjekk på deg. Det eneste de faktisk er interessert i er å se om du er registrert som en defaulter i norske gjeldsregister over betalingsanmerkninger.

Långivere kjøper tilgang til gjeldsregisteret over betalingsanmerkninger og debitor registerdatabaser der de kan se om en potensiell kunde er registrert som en defaulter. BankID fungerer som en digital signatur og derfor er de fleste långiverne ikke interessert i unødvendig papirarbeid.

Derfor kan du i de fleste norske långivere i dag gi lån på opp til 20 000 uten at du måtte vise lønnsslipp. Det er et lån som tilbyr at du kan låne opp til 50.000 på “glatt ansikt” – så lenge du har BankID kan du få et lån uten en lønnsslipp.

Lån uten lønnsslipp og sikkerhet?

Lån uten lønnsslipp

Låne penger er absolutt en mulighet, selv om du ikke har din siste lønnsslipp

Alle våre samarbeidspartnere tilbyr at du kan låne penger uten sikkerhet. Det betyr at du ikke skal garantere lånebeløpet med noen av dine eiendeler. Det skal du ofte garentere for lån, hvis du bruker de mer tradisjonelle kanaler som din bank eller en kredittinstitusjon. Bankene har blitt mye mer forsiktige etter finanskrisen kom og det vil ofte ikke være mulig å få lån uten sikkerhet.

Banken kan ikke kreve en lønnsslipp hvis du ber om å låne penger, men de vil ofte kreve at du kommer til et møte og diskuterer hva de lånte pengene er øremerket til.

Derfor er det mange mennesker som i dag foretrekker å låne penger på nettet i stedet for hos sin egen bank, da det er en mye mer fleksibel og rask prosess enn det er hos banken. Dagene da du bare kunne ringe til “mannen i banken” er over. Låneprosedyren har blitt langt mer automatisert, og bankrådgiveren har ikke lenger de samme mulighetene for å godkjenne lån som de kunne før finanskrisen viste sitt “grusomme ansikt”.

Låne penger er absolutt en mulighet, selv om du ikke har din siste lønnsslipp. Det finnes i dag långivere som tilbyr deg å låne penger, selv om du ikke har en lønnsslipp. Du må imidlertid være oppmerksom på at det gjelder smålån, der låneavtalen er mye korte.

Denne type av lån kan ikke brukes som en langsiktig økonomisk strategi. Hvis du trenger penger for en periode som er lengre, er det et lån du må få tak i. Da er tilbakebetalingsperioden opp til 10 år.

Dette gjør den månedlige utbetalinger betydeligt mindre, men husk at desto lengre låneperioden, jo mer betaler du i renter. Så lån uten lønnsslipp, renter eller andre utgifter kan gjøres, bare husk å observere vilkårene for lånet – slik at du ikke får en ubehagelig overraskelse.

[Totalt:1    Gjennomsnitt:5/5]