Hjem » Refinansiering

Refinansiering

NO - Arcadia Finans

5000 - 500000 nok

Lån mellom

12 - 180 mnd.

Løpetid

18 år

Min. alder

★★★★

Vurdering
 

eks: 65.000 o/5 år - eff. rente 16,6% - etabl.gebyr 950 - total 93730

NO - Zmarta

5000 - 500000 nok

Lån mellom

12 - 180 mnd.

Løpetid

18 år

Min. alder

★★★★

Vurdering
Lavere RenteGode LånebetingelserUten Sikkerhed
 

eks: 65.000 o/5 år - eff. rente 16,60% - etabl.gebyr 950 - total 93.730

NO - Axo.no

10000 - 500000 nok

Lån mellom

12 - 144 mnd.

Løpetid

25 år

Min. alder

★★★★

Vurdering
Intuitiv om enn litt rotete hjemmesideFleksibel kredittrammeSigner med BankID
 

eks: 65.000 o/5 år - eff. rente 15,84% - etabl.gebyr 950 - total 92334

NO - Sambla

5000 - 500000 nok

Lån mellom

- mnd.

Løpetid

18 år

Min. alder

★★★★

Vurdering
Fleksibel kredittrammeModerne og intuitiv hjemmesideHenter inn tilbud fra flere banker
 

eks: Renten er flytende og fastsettes individuelt. For ett annuitetslån på 100 000 kr med 9 års løpetid, nominell rente 9,50 % og 0 kr i etablerings-/termingebyr, blir den effektive renten 9,92 %. Totalkostnad: 149 141 kr. Månedskostnad: 1 381 kr fordelt på 108 nedbetalinger.

NO - DigiFinans.no

25000 - 500000 nok

Lån mellom

12 - 180 mnd.

Løpetid

18 år

Min. alder

★★★★

Vurdering
 

eks: Samlet lånebeløp 500.000 kr. Årlig nom. rente 13.49 %. Effektiv rente 13.62 %. Etableringsgebyr 950 kr. Totalt å betale 1.178.207 kr.

Refinansiering kan være den riktige løsningen for deg med litt irriterende kredittgjeld. Hvis du har 4-5 forskjellige smålån, kan det være veldig dyrt i administrasjonen og renten kan også være skyhøy.

Med refinansiering får du en bedre oversikt og har all gjeld samlet inn på ett sted. Du trenger ikke lenger å betale kostnader 5 forskjellige steder, og du har en klar betaling du må betale hver måned. Refinansiering er vanligvis billigere enn smålån.

Renten på refinansiering er ofte under 9%, for eksempel Bank Norwegian, så hvis du har 4-5 smålån og en kredittgjeld på ca. 50 000 kroner kan du ofte spare tusenvis av kronor på å refinansiere alle dine smålån.

Refinansiering av lån

Refinansiering av lånSamle dyre smålån – Med refinansiring kan du samle alle de mindre lånene som faller under kategorien forbrukslån:

  • Smålån
  • Mikrolån
  • Kredittkort lån
  • Kassekreditt
  • Billån uten sikkerhet

Alle mindre lånetyper uten noe bestemt formål kan samles inn. Det er vanligvis ingen øvre grense, men det kan variere fra långiver til långiver.

Noen banklån fra private banker kan ikke hentes i refinansiering. Hvis du ønsker å samle større lån med sikkerhet, søk om en såkalt refinansiering på din private bank. Hvis du har flere lån, er du i tvil om de kvalifiserer for et felleslån, ta kontakt med vår kundeservice her. Vi vil gjerne hjelpe deg med avklaring for å få de beste lånevilkårene.

Spar penger med refinansiering

Refinansiering er en fornuftig løsning når du samler gjeldspostene dine under ett tak. Det er penger å spare hvis kostnaden for dine eksisterende lån overstiger kostnadene ved refinansiering. Hvis du betaler gjeld hos flere kreditorer, betaler du sannsynligvis mange forskjellige månedlige avgifter og fordeler. Med refinansiering har du bare en månedlig avgift, en månedlig avgift – og du vil oppleve en sparing.

Før du godtar et lån, bør du alltid sjekke lånerenten.

For å spare penger bør du alltid sammenligne prisene på lån. Vi anbefaler at du kontakter flere banker for å finne ut hvem som kan tilby deg de gunstigste lånebetingelsene. Du trenger ikke lenger å kontakte bankene selv for å finne det beste sikkerhetslånet – du kan her på laanpengeronline.com enkelt sammenligne lån online. Vårt konsept sikrer at du alltid tar det beste lånet fordi bankene konkurrerer om å tilby deg de beste lånebetingelsene.

Refinansiering av gjeld

Refinansiering av gjeldÅ samle gjeld gir en fullstendig oversikt over din økonomiske situasjon. Det er to hovedmåter å avgjøre gjeld når du foretar refinansiering:

  • Du betaler selv din gjeld
  • Banken betaler din gjeld

Hvis du betaler for din gjeld, får du den totale refinansieringen til din konto. Herfra er det lånerens ansvar å utbetale sine eksisterende lån til andre kreditorer.

Noen banker tilbyr derimot jobben med å betale gjeld. Her mottar låntakeren ikke refinansieringen på sin konto, men i stedet betaler banken direkte til kreditorene. Den store fordelen i denne konteksten er papirarbeidet som låntakeren ikke trenger å forholde seg til. Det er klart for banken.

Banken har også en interesse i å avgjøre gjelden selv. På grunn av denne prosessen er de sikre på at lånet faktisk brukes til å tilbakebetale og avgjøre eksisterende lån. Det er forskjellig fra bank til bank, hvilken tjeneste de tilbyr. Så det kan være lurt å undersøke dette på forhånd før opptak av refinansiering.

Fordeler med refinansiering av gjeld

Det kan virke rart å heve et nytt, større lån for å betale eksisterende lån. Det er imidlertid mange ulemper med bare et lite lån, som er fordelen med refinansiering:

  • Færre rentenivåer
  • Færre avgifter
  • Større oversikt

Refinansiering smålån

Små lån er lån på 1000 kr. til 50000 kr. Den typiske løbetid er få måneder. Vi har samlet en oversigt over små lån på vores side.

Hvorfor registrere små lån
Som tidligere beskrevet løper små lån ofte for bare noen få måneder. Hvorfor bruke penger på å bruke lånet?

Refinansiering smålånDet er nettopp på grunn av forfall på disse lånene at de kan være attraktive. Lånene er ofte dyre i forhold til andre lån, men hvis du bare trenger å låne til neste lønn, så kan små lån være den billigste løsningen. Kanskje du ikke har et generelt lånebehov, men et presserende behov for penger har nettopp dukket opp, og du kan lukke dette gapet etter neste lønn. I dette tilfellet trenger du bare pengene i et begrenset antall dager. Hvis du i stedet tok et tradisjonelt lån i flere år, vil det bli mye dyrere, selv om renten på disse lånene er lavere.

Alternativ til små lån

Et alternativ er kredittkort. Her får du kreditt i 15-45 dager, avhengig av når måneden du foretar kjøpet. Dette gjør at du kan få din neste lønn før kreditt utløper. Forbruket ditt beregnes den 15. i hver måned, og kreditten går deretter ytterligere 15 dager til begynnelsen av neste måned. Hvis du foretar kjøpet ditt umiddelbart etter en erklæring, utløper 30 dager til neste betaling + 15-dagers ekstra kreditt, noe som gir deg totalt 45 dager med kreditt. Hvis du bestiller kjøpet like før en betaling, har du bare 15 dager med kreditt.