Hjem » Lånetype » Mikrolån eller banklån – hva skal jeg velge?

Mikrolån eller banklån – hva skal jeg velge?

De såkalte Mikrolånene få et sterkere fotfeste på det norske lånemarkedet. Men hva er en Mikrolån da? Mikrolån kommer fra begrepet mikrofinans. Mikrofinans er en samlebetegnelse for små transaksjoner som ofte har mye høy rente.

Grunnen til at Mikrolån kan ofte virke mer tiltrekkende enn et vanlig banklån for potensielle kunder er at Mikrolån kan gjøres online på 5 minutter. Så lenge du har en norsk bankkonto og tilgang til BankID kan det bety en veldig rask transaksjon. Du får raskt tilgang til et mindre beløp og gir ikke noen form av sikkerhet. Alle långivere på det norske lånemarkedet har imidlertid krav om at du er minst 18 år gammel og er ikke i noen gjeldsposter som dårlig betaler.

NO - Klikklån
★★★
Lån mellom 10.000 - 90.000 nok
Løpetid 12 - 60 mnd.
Min. alder 25 år
Effektiv rente 9,48 - 21,6 %
 • Rente fra 9,48%

 • Valgfri nedbetaling på 12 - 60 mnd

 • Du kan bruke pengene som du vil

SØK NÅ

Annonselenke

NO - THORN
★★★★
Lån mellom 10.000 - 250.000 nok
Løpetid 12 - 60 mnd.
Min. alder 20 år
Effektiv rente 11,16 - 52,85 %
 • God brukeropplevelse

 • Gunstige rentevilkår

 • Lån fra en ny solid aktør

SØK NÅ

Annonselenke

NO - Ferratum
★★★★
Lån mellom 1000 - 30000 nok
Løpetid 1 - 12 mnd.
Min. alder 20 år
Effektiv rente 103,4 %
 • Ingen Dokumentopplasting

 • 100% online søkeprosess

 • Ingen skjulte gebyrer

 • Få svar direkte på skjermen

SØK NÅ

Annonselenke

NO - Defero - Kredittsjekk
★★★★★
Lån mellom 100 - 500.000 nok
Løpetid 1 - 180 mnd.
Min. alder 18 år
 • Kredittsjekk deg selv gratis

 • Få kontroll på gjelden din

 • Se ditt privatbudsjett

SØK NÅ

Annonselenke

Mikrolån kan være en veldig praktisk måte å komme seg ut av en mindre finansiell situasjon. Mikrolån kan også faktisk være den billigste måten å komme seg ut av en liten økonomisk tannpine på. Hvis tannlegen har gjort det koster 3000 kroner kan en rask microloans hjelpe enormt på kort sikt. En rask oppløsning med banken er basert på kreditt. Vær imidlertid oppmerksom på at det kan koste opp til 2500 kroner bare for å etablere kreditt.

Det er alltid en god idé å bruke en lånkalkylator for å være sikker at du har den aller beste lånet. Men hvilke lån er da best? Det beste lånet vil alltid være det billigste, men som også passer samtidig dine økonomiske forhold beste. Det er alltid en god idé å samle inn tilbud fra ulike långivere for å sammenligne lånet som faktisk er den billigste.

Lån penger på nett

Mikrolån er små lån som er veldig populære i Norge. Dette er lån som er enkle å søke om, som gjerne ikker krever sikkerhet. De gir ofte svar om du blir godkjent eller ikke relativ rask. For mange er raske lån en god løsning. Mange trenger noen ganger til et lit lån på nett for å dekke uforusete utgifter.

Mikrolån tilbys av de fleste banker og långivere i Norge. Det er viktig å gjøre seg kjent med begge disse før man søker. Det er også viktig å gjøre seg kjent med hva slags renter og gebyrer som følger med lånet.

Et godt sted å starte er Laanpengeronline.com. Dette nettstedet sammenligner de ulike mikrolånene som tilbys av banker og långivere, og gir en god oversikt over hvilke som tilbyr de beste lånevilkårene. Her får man også en god oversikt over hvilke gebyrer som er tilknyttet lånet og hvilke renter som gjelder.

Noen ganger kan det lønne seg å ta et mikrolån, spesielt hvis man trenger et lite lån for å dekke et akutt behov. Det er viktig å være klar over at disse lånene ofte har høyere renter enn andre lån, og det er derfor viktig å sørge for at man har råd til å betale det tilbake.

Lån penger online hos Ferratum hos laanpengeronline.com er et godt sted å starte når man skal sammenligne mikrolån. Her får man en god oversikt over hvilke långivere som tilbyr de beste lånevilkårene, og hvilke gebyrer og renter som gjelder. Dette gjør det enklere å finne det rette lånet for deg og dine behov.

Mikrolån uten kredittsjekk

Mikrolån uten kredittsjekk kan være et godt alternativ for de som ikke har god kreditt eller eiendeler som kan stille som sikkerhet. Det kan gi tilgang til midler raskt, noe som gjør det til et godt alternativ for de som trenger økonomisk støtte fort. Selv om det kommer med noen ulemper, er det viktig å vurdere alle alternativene før du velger et lån.

Mikrolån er lån som kan oppnås raskt og enkelt uten kredittsjekk. Dette er en type lån som de fleste kan søke om, selv om de ikke har god kreditt eller eiendeler som kan stille som sikkerhet. Disse lånene er vanligvis små, med lave renter og kort løpetid, noe som gjør dem til en god løsning for folk som trenger økonomisk støtte raskt.

Disse lånene kan gi tilgang til midler som andre typer lån ikke kan gi. Det er flere fordeler med mikrolån, som for eksempel at de vanligvis har lave renter, kort løpetid og høyere utlånsgrenser. De kan også være lettere å få godkjent, siden kredittsjekk ikke er nødvendig.

En av de største fordelene med mikrolån er at det kan gi tilgang til midler raskt. Dette gjør det til et godt alternativ for de som trenger økonomisk støtte fort. Mange mikrolån kan være tilgjengelige samme dag eller neste dag. Dette gjør det til et godt alternativ for de som trenger pengene raskt.

Mikrolån kommer imidlertid også med noen ulemper. For det første kan det være vanskelig å finne et lån som ikke krever en kredittsjekk. Det er også viktig å huske at disse lånene vanligvis har korte løpetider og høyere renter. Dette kan gjøre det vanskelig å betale tilbake lånet og kan også føre til at du betaler mer i renter enn du planla.

Mikrolån sms lån

Mikrolån er små lån som du kan få tilgang til raskt og enkelt. Du trenger ikke å bekymre deg for store gebyrer eller kompliserte krav. Det er en enkel måte å få penger på når du trenger det.

En  av de mest populære måtene å få mikrolån er gjennom SMS-lån. Det er et enkelt og raskt system som lar deg søke om lån via SMS. Det er ofte umiddelbar tilgang til penger etter at du har søkt, men selvfølgelig avhenger det av den enkelte leverandøren.

Når du søker om et SMS-lån, er det viktig å være klar over at det kan ha en høyere rente enn et vanlig lån. Dette er fordi det er et lån som er tilgjengelig raskt og du trenger ikke å stille noen sikkerhet. Som et resultat kan det bli dyrt å betale tilbake dette lånet, så det er viktig å planlegge dette på forhånd.

Det er også viktig å sørge for at du leser alle vilkårene og betingelsene nøye før du søker om et SMS-lån. Dette hjelper deg med å sørge for at du er fullt klar over alle gebyrer og kostnader som er involvert. Dette er viktig for å unngå å ende opp med å betale mer enn du egentlig hadde planlagt.

Mikrolån er et nyttig verktøy for å få tilgang til lån raskt og enkelt. SMS-lån er en av de mest populære måtene å få mikrolån på, og det er viktig å være klar over at det kan ha en høyere rente enn et vanlig lån. Det er også viktig å sørge for at du leser alle vilkårene og betingelsene nøye før du søker om et SMS-lån, for å unngå å ende opp med å betale mer enn du egentlig hadde planlagt.

Lån på dagen

Mikrolån har blitt en populær måte å få raske og enkle lån på. Det er enkelt å søke om et mikrolån og mange finansinstitusjoner tilbyr det som en løsning for å hjelpe folk å få rask tilgang til penger.

Mikrolån på dagen er en type lån som er designet for å hjelpe folk som trenger penger raskt. Det er enkelt å søke om et slikt lån, og mange banker og finansielle institusjoner tilbyr denne typen lån. Idéen er at man kan få et lån i løpet av dagen, og at man får pengene raskt.

Et mikrolån på dagen har som regel en kort nedbetalingstid. Det betyr at du må betale tilbake lånet i løpet av kort tid, ofte innen 30 dager. Dette er en god løsning for folk som trenger raske penger, men som ikke ønsker å binde seg til en lang nedbetalingsperiode.

Det er viktig å huske at et mikrolån på dagen ofte kommer med høye renter. Dette skyldes at finansinstitusjonen tar et større risikopremie for å tilby lånet. Det er derfor viktig at man sjekker renter og gebyrer før man tar opp et lån, for å sikre at man forstår alle kostnadene som er involvert.

Mikrolån på dagen er en god måte å få rask tilgang til penger når det trengs. Det er enkelt å søke om et slikt lån, og mange finansinstitusjoner tilbyr det som en løsning. Det er viktig å huske på at det kan være høye renter og gebyrer knyttet til disse lånene, så det er viktig å sørge for at man forstår alle kostnadene som er involvert før man tar opp et lån.

Mikrolån med betalingsanmerkning

Mikrolån med betalingsanmerkninger er lån som tilbys til personer som har betalingsanmerkninger. Dette er små lån som er tilgjengelige for de som ønsker å kunne få litt ekstra penger når de trenger det. Det finnes mange mikrolån som tilbys av ulike långivere. Mange av disse långiverne vil godta lån fra personer med betalingsanmerkninger.

Mikrolån med betalingsanmerkninger tilbys av en rekke långivere, og de fleste av disse långiverne har gode vilkår og betingelser. De fleste av disse långiverne krever at man har en fast inntekt, og at man må kunne vise til en stabil økonomisk situasjon. Dette er fordi det er viktig for långiverne at lånet tilbakebetales som avtalt. Dette er også viktig for å sikre at personer med betalingsanmerkninger ikke tar opp et lån de ikke kan betale tilbake.

Det er viktig å huske på at det å ta opp et mikrolån med betalingsanmerkninger ofte vil koste litt mer enn andre lån, da långiverne tar en større risiko. Det er derfor viktig at man tar seg god tid til å sammenligne de ulike mikrolånene, og sørger for at man finner et lån som passer ens egen økonomiske situasjon.

Mikrolån med betalingsanmerkninger kan være et nyttig verktøy når man trenger ekstra penger, men det er viktig at man forstår at dette kan være kostbart. Det er derfor viktig at man tar seg god tid til å gjøre undersøkelser før man tar opp et lån, og sørger for at man har råd til å betale tilbake lånet i sin helhet.

Mikrolån på minuttet

Mikrolån på minuttet har aldri vært enklere å få tak i. Med den økte søknadsprosessen er det blitt enklere og raskere å søke om et lån. Det finnes flere långivere som tilbyr mikrolån på minuttet. Man kan få tak i et lån uten å måtte vente i flere dager eller uker.

En av de store fordelene med mikrolån på minuttet er at det går raskt å få et lån. Det tar vanligvis bare noen minutter fra du søker til du får et svar. I tillegg er det mange långivere som tilbyr en lav rente og fleksible betalingsalternativer. Dette er viktig, spesielt hvis du trenger å ta opp et større lån.

En annen stor fordel ved mikrolån på minuttet er at du ikke trenger å stille sikkerhet. Dette betyr at du kan søke om et lån uten å risikere å miste eiendeler som du har investert. Dette gjør det enklere å få et lån selv om du ikke har et høyt kredittscore. 

Mange långivere tilbyr fleksible betalingsalternativer, som for eksempel å betale tilbake lånet over en kortere periode. Dette kan hjelpe deg med å holde kostnadene nede. Selv om mikrolån på minuttet kan være nyttig, er det viktig å huske på at det kan være forbundet med risiko. Dette er fordi et mikrolån kan ha en høy effektiv rente, spesielt hvis du tar opp et større lån. Det er derfor viktig å sammenligne flere långivere for å finne det beste tilbudet for deg.

Det er også viktig å være klar over at mikrolån på minuttet kan ha kortere betalingsperioder. Dette betyr at du må betale tilbake lånet raskere. Det er derfor viktig å vurdere kostnadene og betalingsperioden før du tar opp et lån.

Lån uten sikkerhet

Lån uten sikkerhet er en type lån som tilbys av mange långivere i dagens finansmarked. Som navnet antyder, trenger ikke lånetakeren å stille noen form for sikkerhet for å få lånet. Dette betyr at man ikke trenger å sette opp eiendeler som sikkerhet for å få lånet godkjent. Lån uten sikkerhet er vanligvis mindre enn sikrede lån, og renten på disse lånene kan være høyere. Men det er fortsatt en god mulighet for mange mennesker som trenger økonomisk støtte.

En av fordelene med lån uten sikkerhet er at det er raskere og enklere å få enn sikrede lån. Dette skyldes at det ikke er noen sikkerhet som trenger å vurderes, og långiveren vil vanligvis bare sjekke kredittverdigheten til låntakeren. På grunn av denne enkelheten er lån uten sikkerhet vanligvis den beste løsningen for mindre beløp som trengs raskt.

For å få lån uten sikkerhet må du vanligvis være minst 18 år, ha fast arbeid og en stabil inntekt. Du vil også bli bedt om å bevise at du har evnen til å tilbakebetale lånet. Dette kan gjøres ved å gi bankutskrifter og andre relevante dokumenter som viser inntektene dine.

I dagens finansmarked er lån uten sikkerhet tilgjengelige fra mange forskjellige kilder, inkludert banker, finansinstitusjoner og online långivere. Det er viktig å shoppe rundt og sammenligne renter og vilkår fra forskjellige långivere før du velger en. Sørg også for å lese de små detaljene i låneavtalen nøye og sørg for at du forstår alle vilkårene før du signerer.

Lån uten sikkerhet kan være en god løsning for de som trenger økonomisk støtte raskt og enkelt. Men det er viktig å huske på at dette kan være en dyrere form for lån, og at man må gjøre grundige undersøkelser før man velger en långiver.

Gratis Mikrolån

Det finnes faktisk mange på det norske lånemarkedet som tilbyr gratis lån for folk som låner for første gang. Dette betyr at du kan låne opptil 4000 kroner helt gratis, dvs. med en effektiv rente på 0%. En rentefrie Mikrolån er derfor mulig. Men hvorfor tilby dem gratis Mikrolån? De gjør dette fordi det er mange som bruker deres tjeneste flere ganger, og det er bare den første gangen som lånet er gratis.

Hvis du trenger et annet lån, bør du være oppmerksom på at den effektive renten kan være ganske høy. Et Mikrolån bør ikke brukes som en langsiktig finansiell løsning, men bare som en kortsiktig løsning. En felles Mikrolån normalt har en løpetid på 30 dager. Det er meget viktig at kontrollere at du betaler i tide, og husk at det kan bli veldig dyrt hvis du ikke gjør det.

Hvis du trenger et større beløp og kanskje en lengre tilbakebetalingstid er mikrokreditt eller Mikrolån er ikke det du leter etter. Hvis du trenger et større beløp som skal betales tilbake over flere år, så det er heller et forbrukslån som du trenger.

Nye slags Mikrolån

Det er en ny slags Mikrolån på norske lånemarkedet som ofte rettet mot den kvinnelige befolkningen. Hva er et «Mikrolån for kvinner»? Nettbutikker lurer i henhold til Forbrukerombudet sine kunder når de annonserer på avbetaling av bare 2kr per måned.

Problemet er at forbrukerne drukner i avgifter og hele sammensetningen av disse lånene er veldig skummelt.

Gode råd om Mikrolån
• Mikrolån må bare brukes som en kortsiktig løsning
• Trenger du mye penger – ta et forbrukslån.
• Søk flere lån og sammenligne renten. (laveste AOP er billigst)
• Husk å betale beløpet du skylder i tide.

Fordeler med Mikrolån
• Rask godkjenning og betaling og ingen krav om sikkerhet
• Mulighet for gratis lån til førstegangslånere.
Lån med BankID.
Lån uten dokumentasjon.
• Långiveren blander seg ikke inn i hva pengene skal brukes til.