Forbrukslån

Forbrukslån 2017-07-03T21:39:24+00:00

Mangler du penger? Søk om forbrukslån online og lån opp til kr 400 000 nå. Du kan søke lån på dagen døgnet rundt.

Når du søker forbrukslån er det en god idè og søke flere lånegivere og deretter velge det billigste lånet! Det er 100 % uforpliktende å søke om forbrukslån.

Klikk på den grønne knappen “SØK NÅ” og fullføre en lånesøknad online, du får beskjed av forbrukslånet ditt kort tid etter.

Som utgangspunkt kan alle søke forbrukslån!

Hvor mye vil du låne?
Skriv inn navnet ditt
Skriv inn din e-post
Velg din alder


Svar på ofte stillte spørsmål
Hvordan finner jeg det billigste forbrukslånet?
Er det mulig å få forbrukslån på tross av betalingsanmerkning?
Kan jeg få et forbrukslån uten dokumentasjon?

Forbrukslån

forbrukslånForbrukslån er lån til forbruker og dermed rettet mot privatpersoner som ønsker å låne penger. Billige forbrukslån er enkelt og raskt å få innvilget. Søk online og unngå ubehagelige spørsmål.

Når du tar opp et forbrukslån får du normalt pengene raskere enn i banken, og du kan søke om lån flere steder samtidig. Det gir deg muligheten til å finne ut av og velge det lån som passer deg og ditt behov best.

Det er stor forskjell på hvor mye et forbrukslån koster og vi anbefaler deg å bruke litt tid på å finne den billigste lånegiveren. For å hjelpe deg har vi laget en låneoversikt hvor du kan sammenligne forbrukslån fra flere seriøse lånegivere.

Kan jeg få et forbrukslån?

I utgangspunktet kan alle få et forbrukslån og det er enkelt og raskt og få. Men det krever at du ikke er registrert med betalingsanmerkninger. Ovenfor har vi samlet en rekke av de mest kjente lånegiverne i Norge hvor du trygt kan låne penger.

Vil du være helt sikker på å få lån er det en god idè og søke flere lånegivere samtidig og deretter velge det billigste godkjente lånet!

Det er 100 % uforpliktende å søke om lån.

Hvem henvender forbrukslånet seg til?

forbrukslån på dagenForbrukslån eller privatlån henvender seg til den forbrukeren som skal bruke ekstra penger på forbruk, og som ønsker en lavere rente enn de andre lånene som finnes på laanpengeronline.com

Forbrukslån uten sikkerhet kan man raskt og enkelt søke uten å måtte gå i banken – du kan gjøre det online og behøver kun å klikke på det lånet du ønsker å søke om.

Prisen på forbrukslån varierer fra tilbyder til tilbyder, da det ofte er renteforskjeller (viser laveste og høyeste mulig rente på lån). Renten som tilbys til forbrukeren avhenger av individuelle kredittvurderinger.

Hvis betalingsfristen overskrides på forbrukslån!

Når du tar opp et forbrukslån, er det meget viktig at du overholder de avtalte betalingsfristene. Skulle du komme i en situasjon hvor du ikke har overholdt avtalen, eller du er ute av stand til å betale som avtalt, så er det viktig at du straks kontakter lånegiveren og får tingene brakt i orden.

Misligholdelse av låneavtalen kan i verste fall ende med at du registreres som dårlig betaler (Experian). Dette vil gjøre det vanskelig for deg å inngå fremtidige økonomiske avtaler.

Husk nå: Lån ikke mer penger enn du kan tilbakebetale…

[Totalt:0    Gjennomsnitt:0/5]