Hjem » Hurtiglån

Hurtiglån

Hva er et hurtiglån? Et hurtiglån kan være et nettlån hvor du selv bestemmer hva du vil bruke pengene til. Det er ingen lånetilbydere på nett som vil spørre hva du skal bruke hurtiglånet ditt til. Dette gjelder alle nettlån. Ofte tar du opp et hurtiglån på nett hvis du har kjøpt nye møbler eller nye hvitevarer. Det kan også være fordi man har en stor fest. Vi ser også at et nettlån brukes til feriereiser eller boligforbedring.

Man kan også trenge å få et hurtiglån på nett dersom man har fått en uventet regning som var større enn forventet. Du bestemmer selv hva du vil bruke hurtiglånet ditt til.

Hurtiglån
Hurtiglån

Det er imidlertid viktig at du, som alltid når du skal låne penger, har god oversikt over økonomien din. Pengene skal som kjent tilbakebetales i henhold til låneavtalen du signerer. Det er viktig at du legger et budsjett slik at du raskt kan se om det er mulig å betale avdrag på lånet ditt. Dersom du havner i en situasjon hvor du har store problemer med å betale tilbake lånet, så kan det få store og fatale konsekvenser for din økonomiske situasjon.

NO - Axo.no
★★★★
Lån mellom 10 000 - 600 000 nok
Løpetid 12 - 180 mnd.
Min. alder 25 år
Effektiv rente 6,39 - 21,95 %
 • Søk lån blant 22 banker

 • Fleksibel kredittramme

 • Signer med BankID

 • Du får svar innen kort tid

SØK NÅ

Annonselenke

NO - Sambla
★★★★
Lån mellom 5000 - 500000 nok
Løpetid - mnd.
Min. alder 18 år
Effektiv rente 7,50 - 23,02 %
 • Fleksibel kredittramme

 • Refinansiere lån og spar penger

 • Sambla sammenligner over 20 långivere

SØK NÅ

Annonselenke

NO - DigiFinans.no
★★★★
Lån mellom 25000 - 500000 nok
Løpetid 12 - 180 mnd.
Min. alder 20 år
Effektiv rente 7,49 - 24,9 %
 • Lånet kan ofte overføres på dagen

 • Trygg og sikker service

 • Én eneste søknad – flere lånegivere

SØK NÅ

Annonselenke

NO - Defero - Kredittsjekk
★★★★★
Lån mellom 100 - 500.000 nok
Løpetid 1 - 180 mnd.
Min. alder 18 år
 • Kredittsjekk deg selv gratis

 • Få kontroll på gjelden din

 • Se ditt privatbudsjett

SØK NÅ

Annonselenke

NO - Arcadia Finans
★★★★
Lån mellom 5000 - 500000 nok
Løpetid 12 - 180 mnd.
Min. alder 18 år
Effektiv rente 4,9 - 50 %
 • Fast lav rente

 • Ingen skjulte gebyrer

 • Uforpliktende søknader

SØK NÅ

Annonselenke

NO - Ferratum
★★★★
Lån mellom 1000 - 30000 nok
Løpetid 1 - 12 mnd.
Min. alder 20 år
Effektiv rente 103,4 %
 • Ingen Dokumentopplasting

 • 100% online søkeprosess

 • Ingen skjulte gebyrer

 • Få svar direkte på skjermen

SØK NÅ

Annonselenke

NO - PayMark Finans
★★★★★
Lån mellom 10.000 - 90.000 nok
Løpetid 12 - 60 mnd.
Min. alder 25 år
Effektiv rente 6,96 - 21,60 %
 • Fast rente fra 6,93%

 • Signer din avtale med BankID

 • Søknaden er uforpliktende

SØK NÅ

Annonselenke

NO - Uno Finans
★★★★★
Lån mellom 10000 - 500000 nok
Løpetid 12 - 180 mnd.
Min. alder 25 år
Effektiv rente 6,39 - 21,95 %
 • Refinansiering av gjeld og kreditter

 • Lån uten fast jobb

 • Vi finner det billigste lånet

SØK NÅ

Annonselenke

NO - Klikklån
★★★
Lån mellom 10.000 - 90.000 nok
Løpetid 12 - 60 mnd.
Min. alder 25 år
Effektiv rente 9,48 - 21,6 %
 • Rente fra 9,48%

 • Valgfri nedbetaling på 12 - 60 mnd

 • Du kan bruke pengene som du vil

SØK NÅ

Annonselenke

Hurtiglån uten sikkerhet

Lån penger uten sikkerhet, når du låner på nett.  Når du vurderer nettlån så vil du oppdage en forskjell når det gjelder lån i banken. Lån penger uten sikkerhet og få et hurtiglån.

Når du søker om lån på nett, søker du også alltid om lån uten sikkerhet. Lån penger raskt på nett hos Thorn, når det ikke er behov for å stille sikkerheter av noe slag. Når du låner penger uten sikkerhet, slipper du å sette verdiene dine som sikkerhet for et lån. Det betyr at når du søker om lån uten sikkerhet, slipper du å stille med bolig, bil eller annet du har som garanti eller sikkerhet for lånet ditt. Du låner uten risiko.

De fleste lånetilbydere krever heller ingen spesiell dokumentasjon. Det kan være lånetilbydere som krever en eller annen form for dokumentasjon. Det betyr ikke at lånetilbyderne ikke foretar kredittsjekk av deg. Lånetilbydere og banker er pålagt å kredittvurdere sine kunder når de søker om lån. Lån uten kredittsjekk er ikke mulig.

Når det gjelder et lån uten sikkerhet, vil det også bety at du får et hurtiglån. Hele prosessen blir enkel og rask.

Når du søker om lån på nett, søker du også alltid om lån uten sikkerhet. Lån penger raskt på nett når det ikke er behov for å stille sikkerheter av noe slag. Når du låner penger uten sikkerhet, slipper du å sette verdiene dine som sikkerhet for et lån. Det betyr at når du søker om lån uten sikkerhet, slipper du å stille med bolig, bil eller annet du har som garanti eller sikkerhet for lånet ditt. Du låner uten risiko.

De fleste lånetilbydere krever heller ingen spesiell dokumentasjon. Det kan være lånetilbydere som krever en eller annen form for dokumentasjon. Det betyr ikke at lånetilbyderne ikke foretar kredittsjekk av deg. Lånetilbydere og banker er pålagt å kredittvurdere sine kunder når de søker om lån.

Når det gjelder et lån uten sikkerhet, vil det også bety at du får et hurtiglån. Hele prosessen blir enkel og rask.

Hurtiglån på dagen

Lån penger raskt. Få hurtiglån på dagen. De fleste låntakere ønsker et hurtiglån. Når nettlån ble populært, var det hovedsakelig fordi lånetilbyderne tilbød hurtiglån. Å låne penger på nett ga mange lånetakere muligheten til å få penger på kontoen i all hast.

Med årene ble nettlån raskere og raskere. Å låne penger raskt var en nødvendighet for mange. Folk trengte et nødlån fordi de manglet penger til å betale utgiftene sine. Folk søkte stort sett kun om hurtiglån. Man har følelsen av at mange søkte om et hurtiglån fordi muligheten var der. I stedet for å spare opp til det man kunne tenke seg å kjøpe, søkte man et hurtiglån. Det var behovet som styrte handlingen. Man skulle ikke utsette sitt behov når man kunne få hurtiglån på dagen.

Det var ikke alltid veldig lurt. Det gjorde at mange ikke brukte nødvendig tid på å vurdere om de hadde råd til å låne. Ville de klare å betale tilbake lånet. Når du skal søke om et hurtiglån kan det hende du har glemt å se på budsjettet. Det gjorde at mange fikk problemer med å betale tilbake gjelden. Ofte endte det med at det man hadde kjøpt ble mye dyrere enn forventet fordi man måtte betale gebyrer og ekstra renter.

Kan man få hurtiglån på dagen?

Hvis du vil ha pengene utbetalt raskt, må du vurdere følgende før du søker. For å få et hurtiglån bør du søke så tidlig som mulig om morgenen. Du må svare raskt på saksbehandler og det kan bare gå fort hvis økonomien er i orden. Du skal ikke forvente at du ikke får pengene utbetalt innen 24 timer.

Det er ikke lenger mulig å få utbetalt lån samme dag som du søker om lånet. Du kan ikke forvente å få utbetalt lånet innen 24 timer. Lån penger på minuttet er ikke mulig. Kanskje blir det mulig igjen i fremtiden?

Lån på minuttet

Lån på minuttet tilbys ikke lenger, og det kan være en god ting for de som vurderer å ta opp et lån. Tidligere var det vanlig å kunne søke om og motta et lån på bare noen få minutter, men dette har endret seg i de siste årene. Det er nå strengere krav og regler som långivere må følge for å kunne tilby lån til kunder.

Denne endringen har kommet som et resultat av økt fokus på ansvarlig utlån og kredittvurdering. Tidligere var det enkelt å ta opp lån uten å måtte dokumentere økonomisk stabilitet eller evnen til å betale tilbake lånet. Dette førte til at mange låntakere endte opp med å slite med gjeld og betalingsproblemer.

I dag må långivere foreta en grundig kredittsjekk og gjennomføre en nøye vurdering av lånesøkerens økonomiske situasjon før de kan tilby et lån. Dette gjør det vanskeligere å få lån på kort varsel, men det reduserer også risikoen for både låntaker og långiver.

For de som trenger å låne penger, er det nå viktig å planlegge i god tid og sørge for å ha en stabil økonomi før man søker om lån. Dette kan inkludere å betale ned eksisterende gjeld og å spare opp en nødfond før man tar opp et nytt lån.

Det er også viktig å være klar over at selv om man ikke kan få lån på minuttet lenger, er det fortsatt mulig å få rask tilgang til penger ved behov. Noen långivere tilbyr fortsatt relativt rask behandlingstid, og det kan være mulig å få et lån innen noen dager eller en uke.

Alt i alt er det positivt at långivere nå er mer nøye med å vurdere lånesøkere og tilby lån på en ansvarlig måte.

Hvilke krav stilles av lånetilbydere når det gjelder å låne penger?

De fleste lånetilbydere og banker har følgende krav når du skal låne penger:

Du må være 18 år eller eldre. Noen lånetilbydere har ulike aldersgrenser. For eksempel 23 år eller 25 år.

Du må være norsk statsborger
Flere lånetilbydere og banker krever at du har en fast inntekt
Du skal ikke ha inkassosaker
Du skal heller ikke ha betalingsanmerkninger
Godkjent kredittvurdering